Over ons

foto-ghv

Geschiedenis

Wij zijn een bedrijf bestaande uit vier Allround timmerlieden die elkaar al jaren kennen. Zo waren de twee broers, Lars en Göran Gorter, jarenlang de buurjongens van Silver Hermens en heeft Melle Verhoeven in een latere periode juist veel contact gehad met Lars en Göran. Het toeval wilde dat Silver via zijn vrouw Melle leerde kennen en vlak daarna Göran weer in een bouwkeet tegenkwam. En zo viel alles samen.

Zoals dat gaat, zijn we ieder een tijd lang onze eigen weg gegaan en hebben we ons ontwikkeld tot professionele en vakbekwame timmerlieden. Maar uiteindelijk zijn we bij elkaar gekomen en is er een hechte band ontstaan.

Gezien ons gedeelde passie en vakmanschap hebben we in 2011 het plan gemaakt om samen een ‘bouwteam’ te vormen.

Begin november 2011 hadden we onze eerste vergadering. Het is zover, de prikkels om alles van idee tot realiteit te brengen, overheersten bij eenieder. We moesten een naam bedenken voor ons bedrijf, wat niet een gemakkelijke opdracht bleek te zijn. Bijna alle namen die we bedachten bleken al te bestaan. Om die reden hebben we gekozen voor GHV, de eerste letters van onze achternamen op alfabetische volgorde. En natuurlijk mochten de woorden “bouw” en “Amsterdam” zeker niet ontbreken.

Met Göran’s tevens grafische achtergrond, kwam hij al snel op een samenvattend logo wat het helemaal compleet maakte.

GHV bouw B.V. Amsterdam is van start gegaan op 3 juli 2012 en zal zijn plekje binnen de bouwwereld veroveren.

Duidelijke communicatie en kwaliteit leveren; dat is waar GHV voor staat!

Göran Gorter
Eigenaar / Allround timmerman

Hoi ik Ben Göran Gorter,

een van de Allround timmermannen van GHV Bouw daarnaast ben ik ook de financiele afdeling, werk voorbereider en vertegenwoordiger.

 

dat wil dus zeggen dat ik een spaak in het wiel van 4 spaken ben die GHV Bouw draaiende houd.

daardoor zijn mijn passies verspreid over het geheel dus eigenlijk is mijn passie ondernemen.

 

Lars Gorter
Eigenaar / Allround timmerman

Hoi, ik ben Lars Gorter. Ik ben de broer van Göran en jeugd vriend van Silver en Melle.

Ik heb mijn opleiding en werk gedaan in de renovatie en ben zo geleidelijk in aanraking gekomen met de restauratie. na een paar hele hele mooie klussen zoals bijvoorbeeld het restaureren van een van de vakwerk huisjes in Artis en is de liefde voor het restaureren ontvlamd.

“dingen met aandacht en liefde terugbrengen in hun oude glorie, zoals de ambachtslieden het ooit bedoeld hebben”.

Ik sta het meest op de werkvloer maar als dat niet het geval is ben ik met div. kantoorwerkzaamheden bezig, voornamelijk met de ontwikkeling van het bedrijf.

Silver Hermens
Eigenaar / Allround timmerman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iste saepe et quisquam nesciunt maxime.

Melle Verhoeven
Eigenaar / Allround timmerman

Hoi ik ben Melle Verhoeven Allround timmerman en 1 van de eigenaren van ons prachtige bedrijf. Ik hou mij vooral bezig net het klanten contact, de offertes en de planningen binnen GHV Bouw. Maar ook op de werkvloer voel ik mij als een vis in het water, er is niks mooiers dan een mooi stuk timmerwerk neerzetten of een verbouwing te realiseren waar onze klanten jaren lang plezier van hebben. Niks is ons te gek en we draaien nergens onze handen voor om. Zolang we maar kwaliteit kunnen neerzetten.