Referenties van onze opdrachtgevers

Betrouwbare en bijzonder vriendelijk mannen, die hard werken en een perefct resultaat hebben opgeleverd. Niet te beroerd om wat langer door te werken als het even tegen zit. En ze komen hun beloftes na. Echte vakmannen, die voor ons niet alleen een nette vliering hebben gemaakt maar ook het geraamte voor de slaapkamers die daaronder komen.

De jongens van GHV Bouw waren zeer bekwaam en hebben ontzettend goed werk geleverd. Mijn huis is oud en daardoor scheef maar de vloer en de deur zitten er strak in! Ze konden ook meteen beginnen en kwamen met 4 man tegelijk om de klus op tijd te klaren. Omdat ze echte vakmannen zijn, konden ze goed meedenken over handige oplossingen, vooral voor de schuifdeur.

De mannen van GHV hebben perfect werk geleverd. Ze kwamen van te voren kijken om een goed beeld te hebben van de klus, dachten mee en kwamen met goede oplossingen voor verschillende onderdelen. Tijdens de klus werkte ze netjes, snel en met een goede kwaliteit. Ik raad ze iedereen aan.

GHV bouw heeft de afwerking in mijn huis gedaan naar volle tevredenheid! Ze hebben mijn plafond verlaagd in de hal, een nieuwe meterkast gemaakt, ramen in huis vervangen en netjes afgewerkt en de keuken afgetimmerd! Erg tevreden over deze jongens. Ik zou GHV zeker aanraden en ze nogmaals inhuren! Bedankt jongens!

goede baan - goed doordacht en volgens afspraak geleverd

Melle en Silver van GHV Bouw zijn geweldige vakmannen. Ze hebben echt met ons meegedacht, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Ze zijn altijd keurig op tijd, netjes en heel vriendelijk. Zeer professioneel.

Prima werk verricht. Zeker aan te bevelen. In 2 werkdagen is alles vervangen en zorgvuldig afgewerkt.

Wij waren uiteraard ongerust over wat ons boven het hoofd hing.Jullie aanpak heeft er veel aan bijgedragen om het geheel draaglijk te houden. Allereerst omdat jullie snel, hard en goed gewerkt hebben, maar vooral omdat jullie altijd goed gehumeurd aan de slag gingen en alles zo wisten te organiseren en plannen dat wij wisten waar we aan toe waren. Anje was blij verrast als er weer eens gezang klonk van beneden. Wat wij maar gedeeltelijk zagen was al het denkwerk ,de voorbereiding en de planning daarvan.Daar kwam veel bij kijken,realiseer ik mij ,en het liep allemaal op rolletjes.
We zitten nog wat beduusd en verbouwereerd in onze mooie nieuwe kamer.
Heel veel dank!


Overtuigt? Vraag dan nu een offerte aan.